Tripp oli kift tõesti ning Varbla kohta olen ka mitmetest allikatest reklaami kuulnud. Pean millalgi selle külastamise ka ikka ette võtma.
Paari sõnaga ka sellest, et kuidas 630 OC-ga üldse ööbimisega trippe teha saab. Kui eelmise paadi (Vator 17HT) välja vahetamise mõtted tekkisid, siis sai kõigepealt 630 HT-sid vaadatud. 630 OC praakisin esialgu välja, kuna esmapilgul oli jäi mulje, et selles paadis pole magamiskohti. Kui aga osades 630 OC-de kuulutustes silma jäi, et on märgitud ka 2+1 magamiskohta, siis hakkasin uurima, et kus need magamiskohad paadis on.
Nimelt, kui söögilaud kokku pakkida, siis ahtridiivani patjade ümberpaigutamisega tekib kaheinimesevoodi + sinna kõrvale mahuks veel lühemat kasvu inimene ära. Patjade ümberpaigutamisega koi üles seadmine või kokku pakkimine on ca 5...10 minutit tööd. Selles mõttes on HT või DC tüüpi paadid mugavamad, kuna nendes on koi konstantselt olemas.
Selleks, et paadis magades sadama valgustus silma ei paistaks ning rohkem privaatsust oleks, lasin paadi õmmelda kardinad. Kardinate kinnitamiseks tellisin kangapoest tavalised roostevabad trukid, mille üks pool läks kanga külge ning teise poole kinnitasin aknaliistude olemasolevate kruvide alla.
Trippimise juurde käib ka kohustuslik merealane kirjandus

Näiteks Bellatrixi raamatu ma olen ca. 5 korda läbi lugenud. Vahel ei väsi seiklustele kaasa elamast ka siis, kui raamat läbi saab ning saab alustatud kohe otsast uue ringiga.
Üldiselt ma sadamates kedagi teist nii väikse paadiga ööbimas pole näind, kui nüüd sel suvel üks seltskond Abrukal välja arvata.